PADDINGTON RESIDENCE

1/14

1/20

DARLING POINT RESIDENCE

CREMORNE RESIDENCE

Our client entrusted us to design and manage the complete renovation of their Paddington home.

 

A classic colour palette of black, white, brass and marble is seen throughout and lives gently alongside a deep Australian colour palette in both the furnishings and art work.

My favourite part of this this project is the curved fluted black wall in the kitchen which creates drama and sets the tone for the entire space. 

Photography by: Amanda Prior

Featured in: House & Garden - September 2019 issue.

Our clients desire for a modern but low maintenance home was met with clean lines and simplicity in our approach for this penthouse apartment.

 

Once a very dark and closed off space we pushed the limits of apartment renovation restrictions and reworked the entire floorplan to create a warm, inviting open plan living area. We included luxury finishes in all three bathrooms, kitchen with butlers pantry and the terrace with a view.

My favourite part of this home was the tree house feel it evokes with its aspect.

Photography by: The Palm Co.

After spending over twenty years in their home, rather than move to some where new we recreated our clients home to suit their new needs.

By maintaining a sense of simplicity, lightness and luxury we created a sophisticated home with a range of bespoke inclusions. 

My favourite part of this project is the touch of brass seen throughout.

Photography by: Amanda Prior

MOSMAN RESIDENCE

1/12

Retaining the historical elements of this federation home was paramount when designing this space.

Every aspect of this home was thoughtfully renovated and updated with light, colour and modern touches in mind.

My favourite part of this project is how the splash-back bravely touches the ceiling.

NORTHBRIDGE RESIDENCE

1/14

This beautiful home was renovated with Morocco in mind!

The aim was to open up the kitchen and create a joyful, warm space for our clients to entertain in.

My favourite part of this project was not just the lush bathrooms or divine walk in robe but how we sneakily found space for a butlers pantry which delighted our clients.

NEUTRAL BAY RESIDENCE

Inspired by our clients love of nature, we created a light-hearted, warm and playful home.

We completely redesigned this space, bringing the outdoors in and creating a spacious open plan area.

My favourite feature is the multi-coloured tonal kitchen cabinets.